woensdag 26 september 2018

Doodle jij al ?




 Hè wat? ..Doodle Clay is nieuw. Het is kleien voor volwassenen. 
Doodle of zentangle ken je misschien wel van de figuurtjes die je onbewust tekent op een papiertje. Als je met iemand een lang en misschien niet zo erg interessant telefoon gesprek voert.

Doodle is bijna hetzelfde maar dan met klei.
De klei is soepel en makkelijk vormbaar je maakt er leuke decoraties van voor in je huis of om cadeau te geven. Eenmaal begonnen laat je je fantasie lekker de vrije loop, het ontspant en maakt je hoofd leeg.
Is het nog niet naar je zin, dan begin je gewoon opnieuw want Doodle Clay blijft zacht. Pas na afbakken in een huishoud oven wordt het hard.


Het is ook gezellig om samen met andere te doen.
Plan een avondje met vriendinnen en Doodle een leuk hart voor aan een woonketting die je aan de muur of om een fles kan hangen.
Of maak een label aan het cadeautje voor je vrienden die net een nieuw huis hebben. Een heel persoonlijk cadeautje is een geboortetegeltje voor hun eerste kindje. Je krijgt nog ideeën genoeg waar je de Doodles voor kan gebruiken.

Wil je het eens een keer proberen kom dan een workshop volgen. Zoek  minimaal vier deelnemers bij elkaar dan kunnen we in overleg een datum plannen.

De giftkoker met materialen en 2 kleuren klei, Off White en Graphite zijn behalve bij de workshop ook gewoon in de webshop verkrijgbaar.


Het is echt niet moeilijk iedereen kan het.
Hieronder nog een paar voorbeelden mocht je inspiratie nodig hebben.





Tot Doodle,

Liesbeth







Geen opmerkingen:

Een reactie posten